ONS NIEUWS
Ook wat nieuws voor de uitbreidingsmodule 4 afstandsgedimde uitgangen compatibel met LED!
01-06-2022
De nieuwigheden blijven bij Domestia aankomen!

Als vervanger van de referentie DML-004-002, heeft de uitbreidings- module DML-004-003 ook zijn eigen set nieuwe functies die hem nog eenvoudiger en intuïtiever maken ! 

  • Het adresseren kan nu via een adresknop gebeuren of vanuit de app. Home Manager, er zijn dus geen codeerwieltjes meer
  • The configuratie van het type lamp en van de minimum intensiteit kunnen manueel of vanuit Home Manager toegepast worden

Wenst u uw lampen dimmen, ontdek of her-ontdek de uitbreidingsmodule 4 afstandsgedimde uitgangen compatibel met LED (nieuwe referentie : DML-004-003) hier
 
Voor al uw vragen of  informatiebehoeften ivm onze nieuwe referentie blijven wij tot uw beschikking :

Per telefoon op +32 4 372 07 16 
Per e-mail naar het adres support@domestia.be
Vernieuwing in de gamma Domestia !
26-04-2022
Zoals wij u het hadden aangekondigd , hier is hem klaar : de nieuwe  12 relais uitgangen module.

Deze wordt u in de versie Master en in de versie Slaaf aangeboden en deze nieuwe 12 relais uitgangen module vervangt de vorige DKS/DMC-012-002 et DKV/DMCV-006-002 modules die definitief niet meer beschikbaar zijn en dus niet meer tot ons assortiment behoren.

Wat zijn de voordelen van onze nieuwe module DMC-012-003 ?

- Het beheer van gemengde functies (stopcontacten, verlichting en rolluiken) : via één enkele besturingsbus en dus niet alleen voor de verlichting of de rolluiken

- Een vereenvoudigde programmatie : ruimte voor het ingevoerde LCD scherm en z’n 6 programmatie-toetsen of onze applicatie Home Manager©*

- Een verbonden management* : met de applicatie Home Connect©, Home on Web© of een spraakassistent

 
Ontdek hem zonder langer te wachten : https://domestia.be/nl/catalogus-van-producten/domotica/domestia/nieuw-module-12-relais-uitgangen-10a/11-1 

* Alleen via een Master DMC-012-003
Nieuw ! Uw eigen Domestia installatie met de Apple « Home » (« Woning ») app controleren
26-01-2022
Uw domotica installatie (met als hoofdkaart de DMC-008-001 of de DME-LAN-002) kan vanaf nu beheerd worden door de Apple « Woning » app en met Siri vanaf al uw Apple toestellen ! 

Wij leggen u uit welke procedure volgen om de gateway te bouwen tussen uw Domestia installatie en de « Woning » app hier

Start nu uw eigen routines te creëren !


Ons Team blijft uiteraard tot uw beschikking en is bereikbaar voor verdere vragen of als u sommige problemen ondervindt :
Per telefoon op het +32 4 372 07 16
Per e-mail naar het adres support@domestia.be
Nieuws voor onze 8 relais-uitgangen module DMC-008-001 !
27-10-2021
Beste klanten,

De DMC-008-001 kan voortaan bestuurd worden aan de hand van onze applicaties Home Connect, Home On Web en ook via de vokale assistenten Google Home en Alexa van Amazon!

Deze kaart is uitgerust met een Wifi module die tot nu toe enkel gebruikbaar was tijdens de programmatie met Home Manager. Vanaf nu kan die benut worden voor het beheren vanop afstand van uw Domestia-installatie en zonder dat er een andere kaart nodig is !

Nochtans is wel een eenvoudige configuratie noodzakelijk om de toegang tot internet te krijgen : de configuratie

Zou u een probleem tegenkomen of nog een vraag hebben, blijven wij natuurlijk voor u beschikbaar, per telefoon op het nummer +32 4 372 07 16 en per e-mail dankzij het adres support@domestia.be
Tekort : referenties DKS/DMC-012-002, DMCV/DKV-006-002 en DKS/DMC-012-016 weldra onbeschikbaar
09-08-2021
Wegens een wereldwijd tekort aan voorraad gaan we om met leveringsproblemen en de productie van sommige electronische componenten is stopgezet ; hierdoor zullen onze producten met de referenties DKS/DMC-012-002, DMCV/DKV-006-002 en DKS/DMC-012-016 binnenkort niet meer beschikbaar zijn. 

Om dit probleem optelossen dringen wij u er op aan in de plaats te kiezen voor ons 8-relais module (ref. : DKS/DMC-008-001) ; deze zal de ontbrekende modules perfect vervangen met de meerwaarde van een bredere optie aanbod 
Deze alternatieve oplossing laat u vrij uw verschillende projecten verder te laten ontwikkelen en uitvoeren zonder onder deze toestand te moeten lijden. 

Ontdek ons 8-relais module
 
We zullen u in de komende maanden op de hoogte houden van de evolutie van onze assortiment producten die direct met de betrokkene referenties verbonden zijn ; zo  zullen uw verwachtingen en behoeften die constant blijven evolueren nog beter worden voldaan.
Domestia is vanaf nu compatibel met Alexa van Amazon!
28-04-2021
(Voor uw herinnering bestaat de versie van de app Alexa nog niet in het nederlands, daarom zult u de instructies voor het gebruik van de engelse versie krijgen)

Zit er al een DME-LAN-002 kaart in uw installatie, dan kunt u die met een vocale assistent besturen ; naast de compatibilieit met Google Home, kunt u voortaan ook uw eigen installatie met Alexa controleren ! 

Uw systeem is nog nooit zo éénvoudig beheerd geweest : met uw stem vraagt u Alexa de rolluiken te sluiten, de lichtpunten aantedoen, uw verwarming  aantepassen of uw SmartTV aantezetten. 

U kunt zelfs uw eigen scenario’s creëren op basis van uitdrukkingen zoals :  « Alexa, goeiemorgen » ; zo gaan uw rolluiken omhoog, uw kamersverlichting wordt tot 50% gedimd, de verwarming van uw badkamer wordt op 22 graden geregeld en Alexa geeft u het weer van de dag.  

Nog niets is zo makkelijk geweest te installeren en gebruiken ! 

Download hier onze gebruikershandleiding
Onze nieuwe HOME CONNECT © Domestia-applicatie!
05-10-2020
We hebben het je beloofd! het is er: onze nieuwe HOME CONNECT © Domestia-applicatie!

Een applicatie richtte zich resoluut op een totale controle over de autonomie van uw woning.

Compatibel met Android en iOS, biedt uw verbonden huis u uitgebreide mogelijkheden voor uw beheer op afstand.

Dankzij

- een vereenvoudigde interface en zijn navigatie,

- een realtime weergave thuis alsof u er zelf bij bent,

- een notificatiesysteem dat u waarschuwt in geval van onverwacht gebruik van uw installatie,

u profiteert van een intelligent en geruststellend beheer van uw huis.

Wacht niet langer en download het meteen! Domestia is nu nog meer binnen handbereik!

 

Google Play : Domestia Home Connect

iOS: Domestia Home Connect

Video presentatie
Domestia biedt online trainingen
26-05-2020
Nu het leven geleidelijk zijn gang hervat, kondigen we graag de gedeeltelijke heropening van onze kantoren aan! Tijdens de opsluiting hebben we niet op onze lauweren gelegen, ontdek alles wat we hebben bedacht voor het herstel!


Online trainingenOns sleutelwoord is altijd "toegankelijkheid" geweest, om u kwaliteitsproducten te bieden tegen een betaalbare prijs.

Vandaag willen we meer dan ooit in nauw contact staan ​​met onze klanten.

Om onze veiligheid voor iedereen te garanderen en de maatregelen met betrekking tot coronavirus te respecteren, bieden we online training aan.

Ontdek onze formules die speciaal zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen om de continuïteit van uw projecten tijdens deze periode te verzekeren!

GRATIS bij eenvoudige registratie!

 
Voordelen van deze online trainingen:

 • U ontdekt of herontdekt ons assortiment

• U maakt kennis met onze verschillende mogelijkheden voor het programmeren en beheren van een basis en aangesloten installatie

• U integreert alle voordelen van onze producten, van bedrading tot programmeren

• U verbetert uw gebruik van onze producten

• U blijft uw verschillende projecten plannen en uw klanten perfect begeleiden op basis van hun specifieke behoeften, terwijl u de regels van fysieke afstand garandeert

 

Ontdek onze formules hier: http://domestia.be/nl/domestia-academy
Domestia is nu compatibel met Google Home!
16-10-2019
Ben je een liefhebber van domotica? Weet dat je met Domestia en Google Home nu je hele installatie via spraak kunt bedienen vanuit een eenvoudig klein vakje en je hele huis kunt bedienen.

We wachtten ongeduldig op dit voorschot. Het is nu mogelijk!

Met uw liefste stem of haast kunt u uw Domestia-installatie volledig bedienen met spraakherkenning van Google Home.

Het is bijvoorbeeld niet nodig om urenlang uw smartphone te zoeken onder de kussens van de bank om de airconditioning te activeren of de jaloezieën van uw installatie te verlagen.

Een woord, een gebaar, Google Home en Domestia doen de rest.

Wat is Google Home?

Google Home is een familie van verbonden luidsprekers die zijn gekoppeld aan een slimme persoonlijke assistent. Ze zijn uitgerust met een luidspreker en 1 tot 6 microfoons, afhankelijk van het model, waardoor de apparaten kunnen reageren op de spraakopdrachten van gebruikers.

Hoe werkt Domestia met Google Home?

Beheer, organiseer en beheer uw domoticasysteem vanuit een enkele interface (de Google Home-app werkt als een afstandsbediening die compatibel is met verbonden apparaten van grote merken).

Google Home, nu compatibel met Domestia, belooft meer complementariteit en flexibiliteit in uw verbonden installatie ...

Deze compatibiliteit biedt vele voordelen: gebruiksgemak en tijdwinst. Dankzij Google Home kunt u bijvoorbeeld, naast uw domoticasysteem, andere apparaten configureren. Stel je voor dat je Domestia domotica in een deel van je huis installeert; terwijl u op de vloer bent, hebt u alleen aangesloten lampen en nu kunt u uw huis (domotica en aangesloten lampen) in- of uitschakelen met een eenvoudig gesproken verzoek.

U installeert Google Home om over een tijdje Domestia huisautomatisering aan te sturen. De te volgen procedure is eenvoudig en snel, twee configuratiemanipulaties:

1. Stel uw Google Home in met de Google Home-app.
2. Koppel in de app uw Google- en Domestia-accounts.

Dan wordt het kinderspel: een eenvoudig verzoek "OK, Google zet de woonkamer op 50%", en u zit op uw bank!

U moet eerst een bijkomende besturingseenheid Unit (DME-LAN-002) in uw faciliteit hebben. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met uw installateur.

Bij Domestia kondigen we met trots deze nieuwe functie aan en we twijfelen niet aan het grote succes dat een dergelijke doorbraak zal winnen voor ons steeds groter wordende aantal klanten!
Domestia, de kunst van het trainen.
24-09-2019

Bij Domestia geloven we dat de sleutel tot succes ligt in leren.
Dit is een van de redenen waarom we ons bij de faculteit aansluiten om in praktijk te brengen wat er in de klas te zien is.

We investeren veel van onze tijd in training om de technici van morgen de tools te geven die ze nodig hebben om te werken in de wereld van werk.


Het doel van onze training

Door theorie en praktijk met elkaar te verbinden, willen we waarde toevoegen aan de methodiek die in de klas aan bod komt. We willen het gebruik van domotica door Domestia domotica-training populair maken en het volledige potentieel ervan benadrukken.


Het publiek van onze trainingen

Ze willen jonge BAC1-jongeren opleiden, jongeren in beroepskeuzebegeleiding, evenals studenten in het eerste jaar ondernemersopleiding. Deze laatste, die een jaar in bedrijven hebben gewerkt, zijn vooral geïnteresseerd in onze praktische sessies.

In de woorden van professor Galiotto van IFAPME de Verviers:
 "De studenten zijn zeer geïnteresseerd en hebben de training zeer ijverig gevolgd"


De aantrekkelijkheid van onze cursussen

Ver van de theorie en de soms gecompliceerde opvattingen ervan, dompelen de punctuele sessies voorgesteld door onze trainer Joaquin Infante de studenten onder in echte en concrete situaties. Wat in training wordt gezien, weerspiegelt perfect de realiteit die hen morgen wacht.

De spreker wordt gezien als een "industrieel" en niet als een "leraar". Hij brengt, door middel van praktische en directe demonstraties die hij voorstelt, een dynamische visie op de sector waarin onze jongeren zullen evolueren van hun diploma op zak.

"Deze cursussen brengen studenten motivatie en openheid » zegt een van de leraren met wie we de gelegenheid hebben gehad om samen te werken.


Gemakkelijk te gebruiken en zeer intuïtief materiaal:

Het trainingsmateriaal dat tijdens de trainingssessies werd gebruikt, was praktisch, intuïtief en representatief voor het brede scala van programmeermogelijkheden en domotica-systemen van Domestia.

Wanneer de trainer op elke school arriveert, is alleen een stopcontact nodig om de demoboxen te laten werken en de studenten onder te dompelen: programmeer een domoticasysteem.

Een didactisch document vat het gebruik van het materiaal samen. Ook hier is een samenwerking tussen de trainer en de professoren belangrijk om het verband te leggen tussen de industriële wereld en de theoretische cursussen van elektriciteit.

In dit proces vragen we na elke training hun mening om de voorgestelde inhoud, maar ook het didactisch materiaal te verbeteren.

"Een zeer praktisch materiaal, gemakkelijk te gebruiken en intuïtief. Een document dat alles samenvat "," Perfect, niets veranderen ", ... dit zijn de laatste opmerkingen die de ultra-positieve feedback die we elke keer hebben compleet maken!


Domotica geworteld in het heden en toekomstgericht

Bij Domestia besteden we veel aandacht aan nieuwe technologieën en ontwikkelen we ons assortiment in deze richting. We innoveren elke dag om producten aan te bieden die voldoen aan de digitale uitdaging: altijd meer geoptimaliseerd, altijd efficiënter, altijd meer technologisch ...

Daarom hebben we tijdens de trainingen oplossingen voorgesteld die door Domestia zijn bestudeerd om deze link naar connectiviteit te vergemakkelijken. Vanaf september worden Domestia en Google Home bijvoorbeeld aan studenten gepresenteerd.

Voor deze elektriciens in de maak, bieden deze ultra-uitgebreide trainingsmodules echte toegevoegde waarde aan hun toekomstige werk en geven ze de tools die ze nodig hebben om hun professionele leven te beginnen.Klik op de volgende link voor meer informatie over de verschillende sessies (plaats, tijd ...):http://www.domestia.be/nl/domestia-academy
De toekomst van domotica, hier is het!
08-04-2019
Met trots presenteren wij onze nieuwe DMC-008-001-module die prestaties en technologie combineert.

 

De DMC-008-001 is gepositioneerd als een belangrijke productdoorbraak voor ons bedrijf en komt ons Smart Home-oplossingenaanbod vervolmaken.

 

Uitgerust met 8 relaisuitgangen, kan deze alleen werken in de "master" -modus of in de "slave" -modus vanaf een andere kaart via de RS485-poort, met een maximum van 48 relaisuitgangen in een basisinstallatie en 192 uitgangen in een geavanceerde installatie.

 

Het is ook uitgerust met 12 digitale ingangen die individueel kunnen worden geconfigureerd volgens de behoeften van de installatie of voor stand-alone gebruik.

 

Een enkele besturingsbus die nu gemengde functies ondersteunt, zoals stopcontacten, verlichting, rolluiken, allemaal op dezelfde module!

 

Onze nieuwe module is ontworpen om een complete en optimale gebruikerservaring te bieden. Dankzij de compacte en ergonomische behuizing kunt u bijvoorbeeld een aanzienlijke plaats innemen. Het LCD-scherm dat direct op de module wordt geplaatst, biedt op zijn beurt een zeer lange gebruiksautonomie.

 

We innoveren ook op het gebied van programmeren.

 

2 soorten programmering zijn nu mogelijk: 

 

- uit de 6 meegeleverde toetsen en vergezeld van het LCD-scherm,

- door rechtstreeks verbinding te maken met WiFi via onze Home Manager© -toepassing met elke smartphone, pc of tablet (beschikbaar op iOS, Google Play en Windows).

 

Aanzienlijke voordelen

De DMC-008-001-module heeft de volgende voordelen:

- Ruimtebesparend dankzij de verminderde en geoptimaliseerde grootte;
- Eenvoudig programmeren via het LCD-scherm;
- Meer flexibiliteit bij het programmeren van drukknoppen;
- WiFi-toegang om verbinding te maken met onze Home Manager © -toepassing;
- Unieke controlbus voor het beheer van gemengde functies (verlichting, luiken, stopcontacten, ...);
- Scenario management;
- Uitgebreid groepsbeheer met meer functies;
- Beheer van de lange druk als de 2e functie van een drukknop (off-all, groep, ...).

 

Wees klaar! De module zal vanaf 15 mei te koop zijn!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wenst.
Bereik energiebesparingen met domotica
20-03-2019
Domotica niet alleen zorgt voor momenten van het leven vol van vreugde en geluk, het verbetert je leven in het huis van een standpunt comfort, veiligheid en energie-management. Het helpt je om je algehele energieverbruik te verminderen door op de volgende punten te spelen:


- Beheer van verwarmingsinstallaties

Verwarming is het eerste energieverbruik van een huis. Daarom is het interessant om te kijken naar alternatieve oplossingen om het verbruik te verminderen. Met domotica kunt u elk apparaat afzonderlijk programmeren, de temperatuur van uw huis verhogen of verlagen op basis van het tijdstip van de dag. Uiteindelijk vermindert zo'n regeling aanzienlijk uw verwarmingsverbruik.


- Elektriciteitsbeheer

Verlichting is de tweede belangrijkste bron van energieverbruik. Het vertegenwoordigt 18% van het elektriciteitsverbruik van een huis.
Dankzij de geautomatiseerde aansturing van uw lampen, kunt u ze met één klik uitzetten of aanzetten. Het resultaat is dat u nooit vergeet om op de schakelaar te drukken wanneer u weggaat! Geen verrassingen meer bij ontvangst van de rekening!


- Beheer van elektrische apparaten

50% wordt geschat de jaarlijkse stroomverbruik gegenereerd door de standby-inrichting (computers, magnetron, televisie ...) waarbij 11% van het verbruik van een huishouden voorstelt. Met domotica kunt u een einde maken aan dit spookverbruik en tot 80 € / jaar besparen.

Uiteindelijk, door voor onze installaties te kiezen, verlicht u uw rekening met 15%

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Contacteer ons per e-mail of per telefoon op 0032 4 372 07 16
Kerstfeestjes aan de top dankzij onze sfeervolle creaties!
10-12-2018
Omdat een Smart Home veel mogelijkheden biedt om een ​​leefomgeving van kwaliteit, schoonheid en energiebesparing te creëren, biedt DOMESTIA de kleine details die het verschil maken om elke installatie te perfectioneren: het creëren van sfeer.

Met ons "Smart Home" management system DME-LAN-002, kunt u bij het programmeren van uw verlichting, uw thuisambiances creëren door middel van scenario's geactiveerd op elk gewenst moment met een enkele klik of van een eenvoudige schakelaar. Een uitnodiging om unieke sferen te creëren voor de feesten bijvoorbeeld!

En in de praktijk, hoe gaat het?Het maken van scenario's gebeurt alleen tijdens het programmeren. Vervolgens heeft de gebruiker de mogelijkheid om, wanneer hij dat wenst, scenario's te activeren die specifiek zijn voor zijn installatie, hetzij via een switch of via Home on Web (ons platform in de cloud). Het is een op maat gemaakte service, ontworpen om u een onvergetelijke ervaring te bieden.


Om te weten wat te doen: klik hier.


Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Domestia verlicht het gloednieuwe Van Der Valk hotel in Luik
05-11-2018
Domestia heeft er een nieuwe referentie bij! Na de CHR Citadelle, de nieuwe fabrieken van Mithra, de Golfclub in Wanze... is het nu de beurt aan het hotel Van Der Valk om van onze expertise te genieten: geslaagde verlichting voor een karaktervolle en prestigieuze plaats.


We hebben namelijk gezorgd voor een uiterst zorgvuldige uitvoering waarmee het verlichtingssysteem van het hotel kan worden bestuurd: een unieke verwezenlijking die bestaat uit een installatie van meerdere bestuurseenheden die met elkaar zijn verbonden in een netwerk.

Op basis van de studie van de verschillende ruimtes en de specifieke vereisten ervan, hebben we het hele verlichtingssysteem zodanig ontworpen dat het zo optimaal mogelijk functioneert.
 
Het werd weloverwogen geïnstalleerd zodat de functionaliteiten van elke ruimte zo goed mogelijk tot hun recht komen:

• economisch beheer voor de werkplaatsen (schoonmaak, keuken...)

• creëren van sfeer voor ruimtes zoals het wellness- & beautycenter en de ontmoetingsruimtes (conferentie- en vergaderzalen)

• verschillende thema’s voor de slaapkamers (zomer, winter, feestdagen, speciale evenementen...)

 

Een surplus die dit hotel uniek maakt.


Danzkij ons professionalisme, onze expertise en ons perfectionisme zijn we een referentie op het vlak van slimme oplossingen in België.

Behoren verder tot onze klanten: de CHR Citadelle, Mithra, de Golfclub in Wanze, de Gavius Club, Fly-In Luik, Standard Luik, maar ook het Biermuseum in Brugge, het Mémorial 1815 in Waterloo, het Cultureel centrum in Soignies...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

 

Omdat wij trots zijn op dit prestigieuze project en ook op alle andere projecten, willen wij ons succes vieren met een wedstrijd op onze Facebookpagina. U maakt kans op een gratis overnachting in een van de Van der Valk hotels in België, in de bruidssuite met jacuzzi. U mag zelf kiezen welk hotel, maar aarzel zeker niet om eens te overnachten in het hotel in Luik, zodat u onze lichtinstallaties kunt bewonderen!


De overnachting omvat:

•  de slaapkamer en de luxeaccommodatie,

•  twee overheerlijke ontbijtbuffetten,

•  toegang tot de wellnessclub en het verwarmde binnenzwembad (2 personen)

 

De bon is geldig bij aankomst op zondag en is geldig met een reservatie en naargelang beschikbaarheid.

Bovendien krijgt u van ons 10% korting op uw volgende aankoop (er zal u een recente kopie van uw laatste factuur worden gevraagd om hiervoor in aanmerking te komen) als u al klant bent bij Domestia en u de gelukkige winnaar van onze wedstrijd wordt.


Klik op de link om deel te nemen.
Duw domotica verder ! Maak uw dagen echte evenementen !

01-10-2018
Met de komst van de herfst, de temperaturen die vallen, de kou die regent ... We hebben maar één wens: lekker warm huisvesten, een warme chocolademelk in één hand, een boek in een andere.

Wist u dat u dankzij Domestia deze gezellige momenten aan uw klanten kunt bieden door evenementen te programmeren die hen verrassen met eenvoud en comfort.


Met onze Home Manager V3-app (compatibel met iOS, Android en Windows) kunt u deze voor hen configureren of voorstellen ze zelf te beheren met Home on web. Een kinderspel! Met een paar klikken kunnen ze elke dag van de week maximaal 20 aanpasbare evenementen programmeren. Niet nodig om te anticiperen op de gewenste acties !

En als je je de volgende scenario's voorstelt :

- Overdag een huis dat zachtjes wakker wordt: gedimd licht dankzij een gecontroleerde intensiteit om de dag te beginnen en uw rolluiken die opkomen om uw verschillende woonkamers te verlichten.
- 's Avonds een gezellig en gastvrij huis waar het leven goed is: omgevingslicht en verwarming geprogrammeerd om u te verwelkomen bij uw terugkeer.

Met de optie "Een nieuwe event maken" in de sectie "Evenementen" op Home on Web, is het geluk van uw klanten binnen handbereik !
Nodig ze uit om deze functie te ontdekken door hier te klikken (academy.domestia.com).
Het enige dat u hoeft te doen, is navigeren door de verschillende delen van deze virtuele installatie en de evenementfunctionaliteit testen om zeker te zijn !Neem contact met ons op voor meer informatie of om te weten hoe u verder moet gaan.
Het komt eraan! De Start Kit V2
06-09-2018
Je wacht erop… het komt eraan! We lanceren binnenkort onze nieuwe product : de Start Kit V2, een revolutie in our assortiment dat belooft u nog meer creatieve manieren om uw installaties te programmeren !

Ter herinnering, na eenvoudige manuele programmering (via de 5 druktoetsen) kan de Start Kit de uitgangen van de kaart aansturen met de functies die u wenst: 

  • Afstandsschakelaar: emulatie van een klassieke schakelaar.
  • Relais: aanwezigheidsdetector
  • Timer
  • Alles AAN of selectief.
  • Alles UIT of selectief 
  • Aanwezigheidssimulatie.
Voor een meer gedetailleerde uitleg, nodigen wij u uit om de link naar het product te volgen.

De Start Kit 2 biedt u aan de ene kant al deze functies, aan de andere kant vele andere waarvoor we zeer binnenkort zullen spreken.

De releasedatum is gepland voor eind 2018, begin 2019.

Stay tuned!
LANCERING VAN DE APP "HOME MANAGER" V3 OP iOS
01-08-2018
LANCERING VAN DE APP "HOME MANAGER" V3 OP iOS

We kondigden je onlangs de lancering van onze echt nieuwe Home Manager V3 toepassing aan. Het is nu officieel: die is beschikbaar in beta versie op alle iOS apparaten.

Ter herinnering is Home Manager V3 de officiële toepassing die Domestia voor de –gecertifieerde– installateurs ontworpen heeft.

Met de hulp van deze toepassing kan je inmiddels elke installatie in de gaten houden, de configuratie van al de toestellen zich verzekeren en al hun functies beheren. Met de centralisering van de gegevens, het beheer op afstand van eventuele problemen en vooral, de tevredenheid van al je klanten!

Je mocht al de installaties configureren die een DME-LAN-module (licht, rolluiken, rolgordijnen, temperatuur) bevatten.

Voor meerdere informaties, volg deze link.

Wil je een actieve lid van de Domestia-ervaring worden en tot de verbetering van de toepassing deel te nemen. Hoe? Word een beta-tester en stuur ons je feedback. Aarzel niet langer, neem contact met ons ondanks ons fomulier hier op.
Nous formons la jeunesse!
18-06-2018


Chez Domestia, nous sommes convaincus que prétendre à une expérience dans la domotique est une valeur ajoutée considérable pour tout électricien ! 

Dans le cadre d’une collaboration avec des établissements de la Communauté française, nous dispensons des journées de formation à l’attention des élèves du secondaire, mais également du supérieur, de promotion sociale et de l’IFAPME.

Nous nous sommes associés par exemple avec l’institut HELMo (Haute Ecole Libre Mosane) et proposons des journées initiation à la domotique.

Notre responsable commercial, disposant d’une solide expérience dans le domaine, donne une introduction brève mais fonctionnelle à la domotique. Lors de cette journée, la pratique se joint à la théorie et permet en quelques heures seulement d’en maîtriser les bases.

Vous pouvez retrouver toutes les informations en cliquant ici et ici .

A noter que l’institut Saint Laurent de Liège et l’IFAPME intégreront dès l’année prochaine une initiation aux concepts de la domotique.

Vous êtes intéressé(e)s par ce type d’atelier ? N’hésitez pas à nous contacter par email à l’adresse suivante : info@domestia.be afin de connaître la liste complète des écoles et centres de formations en Fédération Wallonie-Bruxelles avec lesquels nous travaillons.
Domestia lanceert zijn app!
23-05-2018
Ons motto: je leven te vergemakkelijken! Als je klant of installateur bent, hebben we ten doel je leven te vergemakkelijken. Logisch hebben we een nieuwe app voor de installateurs uitgevonden.
De Domestia app is het onontbeerlijke hulpmiddel voor het bestuur van je installaties.

Een beetje uitleg.


Hoe werkt deze app?

Intuïtief en logisch verbeeld, maakt de Domestia app mogelijk een ogenblik op elke installaties te houden, de configuratie van al de apparaten te verzekeren en al de functies te besturen.  
Op afstand mocht je iedere uitgangen wijzigen wat de naam of de instellingen bederft, maar ook uitgangen tot drukknopen verbinden, groepen creëren, de informatie met de hulp van pictogrammen visualiseren, met de REC-optie saven.

In de praktijk bestaat er een beta versie van de app op Android; op IOS in de nabije toekomst. Je moet alleen maar die op je smartphone of tablet downloaden.


Waarom die te downloaden?

Het voordeel van deze app is zeker het centraliseren van de gegevens en de gemakkelijkheid om nuttige informatie uit te halen. Bovendien kan je je dat op afstand doen! In het vooruitzicht? Super tevreden klanten en een belangrijke tijdwinst.


Wacht niet langer, wees de eerste! Download die onverwijld.
Cebeo Technologie
10-05-2017
Your Business, Our Solutions & Services
U wilt de belangrijkste beurs in de elektrotechnische sector toch niet missen?

Noteer snel Cebeo Technologie 2017 in uw agenda op 16-17-18 mei 2017, de tweejaarlijkse professionele beurs van Cebeo.

Deze vindt plaats in Paleis 3 en Paleis 8 in Brussels Expo, telkens van 14u tot 22u.

Uitbreiding wegens succes
Cebeo Technologie 2017, dat zijn de innovatieve producten en oplossingen van meer dan 150 toonaangevende fabrikanten.

Door het grote succes van de voorbije edities breiden we dit jaar uit naar 13.000m² in Paleis 3 en Paleis 8.

Nieuw: Tooling Village
In hal 8 bouwen wij een Tooling Village van 2.000m² waar de fabrikanten u graag wegwijs maken in de nieuwste ontwikkelingen. Een nieuwigheid die uw bezoek zeker waard is.

Dit jaar is het thema YOUR BUSINESS, OUR SOLUTIONS & SERVICES.

Ontdek hoe Cebeo en de fabrikanten uw business ondersteunen en verder ontwikkelen met oplossingen en diensten op maat.
Domestia goes to Orlando
07-12-2016
Op 10, 11 en 12 januari zal in Florida de International IBS beurs worden gehouden te Orlando. Domestia zal er ook zijn om de know-how en technologie "Made in België", in samenwerking met de AWEX te ontdekken. Vind alle informatie over dit wereldwijd evenement op de website www.buildersshow.com
Uw bedrijf op onze website
07-12-2016
U bent installateur en Domestia heeft geen geheimen voor u, bekijk onze website!


Bezoek www.domestia.be en registreer u als gecertificeerd domotica partner. Na ontvangst van uw ingevuld formulier en de goedkeuring van onze service, zal men jou terugvinden in onze lijst van installateurs, een publiciteitsstunt voor uw bedrijf, dat slechts een paar minuten in beslag neemt. Al onze bezoekers zullen u makkelijk vinden via uw postcode of uw gemeente, ze kunnen ook al u gegevens bekijken en contact opnemen met u.
Domestia Academy
23-05-2016
Grijp uw kans en neem deel aan onze Domestia Academy opleidingsmodule, het is gratis en bovendien kan je gecertificeerd Domotica installateur worden.

Één enkele opleiding is voldoende om onze verschillende referenties te overlopen en de programmatie hiervan te leren.

Onze opleiding duurt gemiddeld 90 minuten en wij voorzien u van de nodige catering.

Registreer u direct op onze website --> hier.
Ontdek binnenkort de nieuwe kijkwoning van Blavier met Domestia
07-09-2015
Ons netwerk van kijkwoningen wordt weldra uitgebreid met een architecturaal pareltje. Gelegen in Monitgny-le-Tilleul, op een boogscheut van Charleroi, is dit de ideale ontmoetingsplaats voor iedereen die zijn droomwoning wenst te bouwen. Een bezoek aan deze kijkwoning toont je niet alleen de voordelen van een eigen woning, maar geeft je ook de mogelijkheid om het bouwproces van deze woning in detail te bekijken.

De opening van deze nieuwe kijkwoning is voorzien voor oktober 2015. Contacteer ons om deze woning als eerste te ontdekken!

Een kijkwoning bezoeken: meer dan een uitstapje

Een bezoek aan een kijkwoning levert je altijd wat op. Je doet er inspiratie op voor je grondplan en de indeling van de ruimtes. Op die manier stap je uitstekend geïnformeerd buiten en heb je ook een beter zicht op de (bewoonbare) oppervlakte en indeling van je toekomstige woning. Onze kijkwoningen worden steeds volgens de huidige normen en technieken gebouwd en ze krijgen een huiselijke inrichting aangemeten.

Als kandidaat-bouwer is dit een goed moment om kennis te maken met de bouwonderneming. Zit je nog met vragen over het bouwproces of het contact met de bouwonderneming? Dan is dit het uitgelezen moment om een vertrouwensband op te bouwen. Een sterke vertrouwensband is essentieel voor een goede relatie met je bouwonderneming, en tijdens zo’n eerste contact voel je meteen of het goed zit.

De kijkwoning in Montigny-le-Tilleul

De moderne woning werd gebouwd op een hellend terrein, waardoor de tuin een verdieping hoger ligt dan het straatniveau. Het gelijkvloers (op straatniveau) telt een groot bureau en een dubbele garage. Ideaal voor mensen die van thuis uit werken of hun zaak willen vestigen in hun woning.

Op de eerste verdieping (zelfde niveau als de tuin) vinden we een open keuken met eetkamer en de ‘master bedroom’ met dressing en aangrenzende badkamer.

Op de tweede verdieping vind je nog twee slaapkamers, een ontspanningsruimte en een tweede badkamer.

De woning dankt haar hedendaagse looks aan de gebruikte materialen en de open ruimtes. Voor de gevel werd er een combinatie van gevelsteen met pleisterwerk en beton gebruikt om de woning een eigentijdse look mee te geven. Ook op vlak van technieken is de woning vooruitstrevend. De woning werd uitgerust met:

doorgedreven isolatie met een standaard pakket aan technieken (gasverwarming, ventilatie C+ Evo II, …)
een Domestia domoticasysteem dat de verlichting in de hele woning aanstuurt.

www.blavier.be
Domestia - 10 jaar
20-08-2015
Een jaar geleden, Domestia viert zijn 10-jarig bestaan.

Domestia blijft evolueren met de producten en blijft ook streven naar  het makkelijk beheren van uw Domotica systeem. Sinds kort is onze nieuwe web applicatie beschikbaar, genaamd Home On Web.
POP-UP!
20-07-2015
De kamer van koophandel en de industrie van Luik organiseerden één van de grootste netwerken in Wallonië. Domestia was aanwezig aan de zijden van het merk Cherubini.
Batibouw 2015
15-03-2015
Retrouvez le reportage consacré à Domestia sur notre stand à Batibouw 2015 réalisé par Max25!
MEDIAS

DOMESTIA a division of D-TECH Electronic
rue Jean Jaurès, 176 | 4430 Ans | Belgium | Tel +32 4 372 07 16 | Fax +32 4 372 07 19 | info@domestia.be

Copyright © 2022 Domestia. Tous droits réservés | Privacy | Website by Flexvision